Disclaimer

MBO Stad is een portal die vmbo-leerlingen en mbo-studenten helpt bij het oriŽnteren op beroepsmogelijkheden binnen het mbo. De MBO Raad en Podium Bureau voor Educatieve Communicatie hebben de portal in samenwerking met vmbo-leerlingen, ouders, decanen/mentoren en docenten ontwikkeld in het kader van loopbaanoriŽntatie en - begeleiding (lob).
Leerlingen en studenten kunnen virtueel door de stad lopen en kennismaken met allerlei beroepen en werkvelden. Ouders, decanen en mentoren vinden modules in de portal die ze kunnen gebruiken bij het begeleiden van hun kind, leerling of student terwijl hij of zij zich oriŽnteert. De portal verwijst de bezoekers voor meer informatie over beroepen en opleidingen, filmpjes en interesse- en beroepskeuzetests door naar externe sites. Mbo-scholen kunnen de site koppelen aan hun opleidingsaanbod.

Aansprakelijkheid

De MBO Raad en Podium Bureau voor Educatieve Communicatie zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.
Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, die worden vermeld op deze site. De verstrekte informatie op deze site kunnen wij op ieder moment zonder verdere aankondiging wijzigen. Wij houden de site zo up-to-date mogelijk. Mocht je echter toch een onvolkomenheid aantreffen, dan kan je dit doorgeven aan redactie@mbostad.nl.

Links naar deze site
Het is de gebruiker van www.mbostad.nl toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw website en www.mbostad.nl.