Beroepen in Beeld en MBO Stad horen bij elkaar. Beide websites geven het overzicht van welke beroepen er in Nederland in op mbo-niveau te vinden zijn. MBO Stad vertelt je meer over de bijbehorende opleidingen, Beroepen in Beeld vertelt je meer over het beroep zelf.
 

Waar moet je zijn?

Weet je nog niet welke richting je gaat kiezen en wil je nog een beetje rondkijken naar je mogelijkheden? Dan kan je het beste kijken op MBO Stad. Weet je je richting al en wil je meer informatie over de beroepen in die richting? Kijk dan op Beroepen in Beeld.
 

MBO Stad domeinen en scholen

Op MBO Stad krijg je een goed beeld van welke beroepen er zijn en in welk domein je ze vindt. Je kunt er meteen zien of er een school bij jou in de buurt is voor het beroep dat je leuk vindt. Ook vind je er de open dagen van die scholen.
 

Beroepen in beeld werk, stage en talententest

Op Beroepen in Beeld gaan we dieper in op wat een beroep precies in houdt. Je vindt er informatie over werk- en stagekansen en je vindt er een indicatie over het te verdienen salaris. Daarnaast is er een uitgebreide talententest die je verder kan helpen bij het maken van je keuze.